Image Alt

Reviews

Jolanda & George - Purmerend

Afgelopen zomer zijn wij getrouwd en nu 4 maanden later genieten wij nog steeds van de fabelachtige foto’s die Helen voor ons heeft gemaakt! De foto’s zijn divers (sommige lijken uit een film te komen en anderen geven zo mooi alle emoties van die dag weer) en vertellen het verhaal van onze huwelijksdag die wij daardoor als het ware telkens opnieuw kunnen beleven.

Twee maanden voor onze huwelijksdag hebben wij met onze 3 kinderen (waarvan 2 tieners) een verlovingsshoot gedaan. De kinderen waren direct op hun gemak bij Helen en het zijn prachtige, spontane foto’s geworden. 

Helen maakte de verwachtingen die wij van haar hadden op basis van ons kennismakingsgesprek helemaal waar: ze is een warm persoon, daadkrachtig en neemt op een fijne manier de leiding met als doel een zo goed mogelijk eindprodukt te krijgen. Na deze shoot wist ik zeker dat het helemaal goed zou komen met de foto’s op onze trouwdag!
Op de bewuste datum is alles vlekkeloos verlopen en voelden wij en onze kinderen ons vertrouwd bij Helen.

Het was fijn om te zien hoe zij zich onder de gasten begaf voor mooie plaatjes en het hele draaiboek wat betreft de fotografie als een geoliede machine regisseerde. 

Het resultaat is nogmaals prachtig: dank je wel lieve Helen en heel veel succes met je verdere werk!

Lydia & Klaas - Hilversum

Het enthousiasme van Helen bij onze eerste ontmoeting tijdens de open trouwdaglocatie, was op onze uiteindelijke trouwdag (een jaar later) nog onverminderd. Natuurlijk kenden we haar werk, maar het blijft spannend hoe je eigen reportage wordt – zeker voor  mensen die niet graag in de belangstelling staan en voor wie  en fotoshoot verre van natuurlijk voelt. Door de aanpak van Helen en haar assistent David gold dit ook voor ons. Er is echter geen moment geweest dat we ons niet op ons gemak voelden, ze gingen lekker hun gang en voor het grootste gedeelte van de ceremonie hebben we niet eens het idee gehad dat ze er waren! Dat leverde mooie, eerlijke, spontane, bijzondere en emotionele foto’s op… Toen we een week later op huwelijksreis waren kregen we al een heel mooi filmpje toegestuurd en dat was zo bijzonder! Maar toen we een tijdje later het uiteindelijke album ontvingen waren we beiden echt stil: het is zo’n prachtig album geworden met een echt verhaal erin verwerkt. Door er doorheen te bladeren beleefden we dag helemaal opnieuw… Dank je wel lieve Helen (en David!) voor jullie geduldige, enthousiaste en liefdevolle aanpak en het prachtige resultaat ervan! En bedankt voor het lachen, zo fijn!!! 

Ewelina & Lex - Amsterdam

Zeer professionele fotograaf. Daarnaast ook nog eens heel betrokken, origineel, meedenkend en service gericht. Ze weet de klassieke foto’s te maken, maar heeft hele originele invalshoeken.

En natuurlijk worden alle foto’s digitaal geleverd, maar ze maakt ook nog eens een prachtig fotoboek.

Adi & Wouter - Haarlem

On the first of august we chose Helen to document our wedding. Helen cried with us, laughed with us and went through the emotional rollercoaster with us throughout the day. 

She found the perfect balance between being a part of it all but still be invisable and capture those small amazing moments many would miss. 

Looking at the pictures feels like we are back to our wedding day and the compliments just dont stop coming from our family and friends! best wedding photographer you could choose for!

Sabrina & Geoffrey - Purmerend

Helen heeft onze trouwdag gefotografeerd..Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Zij heeft oog voor elk detail. Ook met onze 4 kinderen heeft zij het zo leuk gedaan..iedereen is meteen op zijn gemak voor haar lens. En wat een geweldig aan denken is ons trouw boek geworden. Elke keer zie je weer nieuwe dingen. Helen, bedankt voor je prachtige werk!

José & Peter - Volendam

Vorig jaar september heeft Helen onze trouwdag gefotografeerd. Wat zijn wij blij dat wij voor haar hebben gekozen! Helen is energiek, vrolijk en zit vol goede ideeën. Dat zie je uiteraard terug in het resultaat. Het zijn stuk voor stuk prachtige foto’s geworden, waarvan sommigen een echt kunstwerk! Ze weet precies het juiste moment vast te leggen. We hebben genoten en ook onze dochtertjes voelden zich helemaal op hun gemak bij haar. Kortom: een echte vakvrouw!

Joëlle & fabian - Marken

Na ons eerste gesprek met Helen wisten wij het zeker! We hebben onze fotograaf gevonden. Vol van enthousiasme liepen we naar de auto. Tijdens onze bruiloft hadden we helemaal niet door dat Helen en David er waren. Ze hebben precies de juiste sfeer weten neer te zetten. Iedereengaat op in hun enthousiasme en ze hebben oog voor detail. We genieten elke keer weer als we ons album bekijken, gaan we weer even terug

Mandy & Colin - Purmerend

We zijn super blij met het eind resultaat wat Helen Navajas heeft geleverd! Zooo een lieve, grappige, spontane vrouw!

Ze nam al onze wensen mee in uitvoering. Echt een topper!