Image Alt

Reviews

Jolanda & George - Purmerend

Afgelopen zomer zijn wij getrouwd en nu 4 maanden later genieten wij nog steeds van de fabelachtige foto’s die Helen voor ons heeft gemaakt! De foto’s zijn divers (sommige lijken uit een film te komen en anderen geven zo mooi alle emoties van die dag weer) en vertellen het verhaal van onze huwelijksdag die wij daardoor als het ware telkens opnieuw kunnen beleven.

Twee maanden voor onze huwelijksdag hebben wij met onze 3 kinderen (waarvan 2 tieners) een verlovingsshoot gedaan. De kinderen waren direct op hun gemak bij Helen en het zijn prachtige, spontane foto’s geworden. 

Helen maakte de verwachtingen die wij van haar hadden op basis van
ons kennismakingsgesprek helemaal waar: ze is een warm persoon, daadkrachtig en neemt op een fijne manier de leiding met als doel een zo goed mogelijk eindprodukt te krijgen. Na deze shoot wist ik zeker dat het helemaal goed zou komen met de foto’s op onze trouwdag!
Op de bewuste datum is alles vlekkeloos verlopen en voelden wij en onze kinderen ons vertrouwd bij Helen.

Het was fijn om te zien hoe zij zich onder de gasten begaf voor mooie plaatjes en het hele draaiboek wat betreft de fotografie als een geoliede machine regisseerde. 

Het resultaat is nogmaals prachtig: dank je wel lieve Helen en heel veel succes met je verdere werk!

Jose & Fokke - Haarlem

Het was fantastisch om Helen (en Scarlett) daarbij te hebben! Wat een prachtige foto’s heeft Helen gemaakt! Je merkte nauwelijks dat ze er waren en de foto’s en het trouwboek zijn fantastisch! 

Veel oog voor detail en heel kunstzinnige foto’s! we kunnen haar aan iedereen aanraden!

Ewelina & Lex - Amsterdam

Zeer professionele fotograaf. Daarnaast ook nog eens heel betrokken, origineel, meedenkend en service gericht. Ze weet de klassieke foto’s te maken, maar heeft hele originele invalshoeken.

En natuurlijk worden alle foto’s digitaal geleverd, maar ze maakt ook nog eens een prachtig fotoboek.

Adi & Wouter - Haarlem

On the first of august we chose Helen to document our wedding. Helen cried with us, laughed with us and went through the emotional rollercoaster with us throughout the day. 

She found the perfect balance between being a part of it all but still be invisable and capture those small amazing moments many would miss. 

Looking at the pictures feels like we are back to our wedding day and the compliments just dont stop coming from our family and friends! best wedding photographer you could choose for!

Anke & Arjan - Amsterdam

Als je op zoek bent naar een leuke, lieve en enthousiaste fotograaf dan ben je bij Helen aan het goede adres! Wij zijn ontzettend blij dat Helen de foto’s heeft gemaakt voor onze bruiloft. Helen heeft oog voor details, spontane en bijzondere momenten, zonder daarbij continu op de voorgrond aanwezig te zijn.

Dit heb ik zelf als prettig ervaren. Helen heeft een prettige persoonlijkheid, waarbij je je snel op je gemak voelt. Toen ik sommige foto’s later terug zag, kon ik me niet herinneren dat Helen deze had gemaakt. Dat is wat mij betreft hoe een top fotograaf te werk gaat:het maken van mooie, maar spontane foto’s. Daarnaast zijn ook de fotoboeken van hoge kwaliteit.

Michelle & Mark - Volendam

Afgelopen juli heeft Helen onze trouwdag gefotografeerd. Ze was van ’s ochtends tot ’s avonds aanwezig. Ons fotoalbum is echt super mooi geworden. Een dikke tien verdiend! De foto’s zijn vrolijk, spontaan en zo mooi! Je krijgt echt een indruk van hoe de dag is verlopen. Beter kon echt niet! Wat ik ook zo leuk vond, is dat wij ’s avonds tijdens het trouwfeest al een slideshow met foto’s te zien kregen.

Zo konden alle gasten zien hoe onze dag was verlopen. Wat ik ook leuk vond, was de verlovingsshoot van tevoren. Zo konden wij de locaties al bekijken en een beetje een indruk krijgen van wat we konden verwachten. Top!! Dus bij deze… Helen nogmaals super bedankt! Je bent echt een topper. Bedankt voor je enthousiasme en gezelligheid. Dat breng je zeker over naar je klanten.

Marieke & Mathijs - Marken

Op 10 aug 2017 heeft Helen “onze” dag vastgelegd en wij hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen. Niet alleen zijn de foto’s prachtig maar ook blinkt Helen uit in detail. In het album (wat trouwens een magische uitstraling/kwaliteit heeft) kwamen wij zelfs dingen tegen die onszelf op de mooie maar drukke dag aan het oog waren ontschoten. Het resultaat is een heel dierbaar en compleet verhaal van deze fijne dag die we bij het doorbladeren van het levendige album steeds opnieuw beleven. Helen is daarnaast een heerlijke persoonlijkheid die je door haar professionaliteit compleet op je gemak stelt. Ze was helemaal onderdeel van onze dag en het gezelschap wat terug te zien is in haar foto’s. Met Helen kies je voor een zeer waardevolle shoot tegen heel redelijke prijs!

Mandy & Colin - Purmerend

We zijn super blij met het eind resultaat wat Helen Navajas heeft geleverd! Zooo een lieve, grappige, spontane vrouw!

Ze nam al onze wensen mee in uitvoering. Echt een topper!