#1 Wedding Photographer Nederlands

by Prowedawards and #2 by One Eye Land

Screenshot 2023-03-22 at 11.16.14
winner-stamp-grey@4x-300x300
Screenshot 2023-03-22 at 10.05.46
Screenshot 2023-03-22 at 10.18.29
wedwar-awards-logo
Screenshot 2023-03-22 at 10.16.51
AWARD-WINNER-white

ALLE LIEFDEVERHALEN ZIJN HET WAARD OM TE WORDEN VERTELD

Ik sta vooral bekend om mijn creatieve aanpak, mijn documentaire stijl van het vastleggen van natuurlijke momenten en mijn oprechte toewijding aan klanten.

Wees jezelf

Ik vertel het verhaal van uw trouwdag en lever foto’s van hoge kwaliteit en een luxe trouwalbum.

REVIEWS

José & Peter - Volendam

Vorig jaar september heeft Helen onze trouwdag gefotografeerd. Wat zijn wij blij dat wij voor haar hebben gekozen! Helen is energiek, vrolijk en zit vol goede ideeën. Dat zie je uiteraard terug in het resultaat. Het zijn stuk voor stuk prachtige foto’s geworden, waarvan sommigen een echt kunstwerk! Ze weet precies het juiste moment vast te leggen. We hebben genoten en ook onze dochtertjes voelden zich helemaal op hun gemak bij haar. Kortom: een echte vakvrouw!

Sabrina & Geoffrey - Purmerend

Helen heeft onze trouwdag gefotografeerd..Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Zij heeft oog voor elk detail. Ook met onze 4 kinderen heeft zij het zo leuk gedaan..iedereen is meteen op zijn gemak voor haar lens. En wat een geweldig aan denken is ons trouw boek geworden. Elke keer zie je weer nieuwe dingen. Helen, bedankt voor je prachtige werk!

Joëlle & fabian - Marken

Na ons eerste gesprek met Helen wisten wij het zeker! We hebben onze fotograaf gevonden. Vol van enthousiasme liepen we naar de auto. Tijdens onze bruiloft hadden we helemaal niet door dat Helen en David er waren. Ze hebben precies de juiste sfeer weten neer te zetten. Iedereengaat op in hun enthousiasme en ze hebben oog voor detail. We genieten elke keer weer als we ons album bekijken, gaan we weer even terug

Lydia & Klaas - Hilversum

Het enthousiasme van Helen bij onze eerste ontmoeting tijdens de open trouwdaglocatie, was op onze uiteindelijke trouwdag (een jaar later) nog onverminderd. Natuurlijk kenden we haar werk, maar het blijft spannend hoe je eigen reportage wordt – zeker voor mensen die niet graag in de belangstelling staan en voor wie een fotoshoot verre van natuurlijk voelt. Door de aanpak van Helen en haar assistent David gold dit ook voor ons. Er is echter geen moment geweest dat we ons niet op ons gemak voelden, ze gingen lekker hun gang en voor het grootste gedeelte van de ceremonie hebben we niet eens het idee gehad dat ze er waren! Dat leverde mooie, eerlijke, spontane, bijzondere en emotionele foto’s op… Toen we een week later op huwelijksreis waren kregen we al een heel mooi filmpje toegestuurd en dat was zo bijzonder! Maar toen we een tijdje later het uiteindelijke album ontvingen waren we beiden echt stil: het is zo’n prachtig album geworden met een echt verhaal erin verwerkt. Door er doorheen te bladeren beleefden we dag helemaal opnieuw… Dank je wel lieve Helen (en David!) voor jullie geduldige, enthousiaste en liefdevolle aanpak en het prachtige resultaat ervan! En bedankt voor het lachen, zo fijn!!!

Portfolio